Prva akcija

Tokom naše prve akcije u 2021 godini,po prvi put u našim zvaničnim prostorijama dobijene od grada Subotica na zakup u periodu od 5 godina ,u trajanju od samo 4 sata pored 40-tak porodica koje su našle garderobu za sebe I svoje ukućane, u tom zaista kratkom roku I po vetrovitom danu prikupljeno je približno tona garderobe koja će biti spremna za buduće I nove akcije podele.

Uz prisustvo kako lokalnih medija pa do nacionalnih kao što su RTS ,akcija je maksimalno ispraćena I dokumentovana,i izazvala je zaista veliku reakciju I odziv divnih Subotičana koji iz dana u dan sve više otvaraju svoja srca I pokazuju veliko srce I humanost ka svojim sugrađanima koji žive u teškim finansijskim situacijama.

Uz veliku podršku kako I građana ,i samih volontera koji se rado odazivaju na naše akcije ,sama akcija je protekla bez ikakvih poteškoća I nesuglasica,uz osmeh I druženje I pomogla 40-tak porodica koje su tom prilikom našle odgovarajuću garderobu za sebe I svoje ukućane.i olakšale im hladne zimske dane uz lepu,očuvanu a u većim slučajevima I novu garderobu koju sami sebi zbog teške finansijske situacije nisu u mogućnosti da priušte.

Grupa,ili sad već mogu reći udruženje iz dana u dan nailazi na sve veći odziv građana I poznata je već u svojoj lokalnoj zajednici I širi jednu lepu I pozitivnu energiju I svest o filantropiji.

Ovom akcijom smo I zvanično otvorili svoje prostorije koje su u sklopu glavne autobuske stanice u Subotici.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Finansijski izveštaj 2021.

DONACIJE POJEDINCA  111640,62 DONACIJE KOMPANIJA 137564,00 TROŠKOVI KANCELARIJE 13651,00 REKLAMNI MATERIJAL 8000,00 BANKARSKI TROŠKOVI 13280,00 TROŠKOVI ZA REALIZACIJU AKCIJA 18403,89 TROŠKOVI ZAKUPA 47520,71